کیک خرما و شیره انگور
مواد لازم:
۵ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه شکر
۲ لیوان شیر
۱ لیوان شیره انگور
۱ قاشق وانیل
۱ لیوان شیرخرما
۲ لیوان آرد
بکینگ پودر
روغن و دارچین
۱۰ عدد خرما
۵ عدد گردو
طرز تهیه:
تخم مرغها رو کاملا با هم زن بزنید تا کف کنه. بعد شکر اضاف کرده و با یک قاشق وانیل هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. بعد روغن و بعد یک لیوان پر شیرخرما اضافه کنید. هم زن رو کنار گذاشته و دو لیوان آرد الک شده با دو قاشق پکینگ پودر رو کم کم اضاف کرده و با لیسک در یک مسیر هم بزنید. خمیر رو دو قسمت کنید به یکی سه قاشق آرد اضافه کنید تا کمی غلیظ بشه. قالب رو چرب کرده و کاغذ روغنی بندازید و خمیر غلیظ رو ته قالب ریخته و روی خمیر خرماهایی که هسته شونو در آورده و گردو گذاشته شده رو روی خمیر چیده و روی خرماها دارچین پاشیده و بعد خمیر باقی مانده رو روی خرماهای چیده شده بریزید. بزارید فر با دمای ١٧٠ به مدت یک ساعت. دو لیوان شیر رو با یک فنجان شیره انگور مخلوط کنید و بگذارید بجوشد تا به غلظت مورد نظر برسد. وقتی داغیش رفت روی کیک بریزید.